Persoonlijk en snel

Het doel van mijn onderneming is het bieden van hulp. Particulieren, thuiswerkenden en zzp’ers die een probleem hebben, kan ik snel en kort te hulp schieten met een advies of een oplossing. Om die reden werk ik vooral lokaal, vanuit mijn woonplaats Leiden. Hierdoor kan ik snel ter plekke zijn en snel weer weg zijn. Ik reken af per half uur en streef ernaar snel weer buiten te staan, zie mijn tarieven voor meer info. Binnen Leiden (en in de omliggende gemeenten) reken ik dan ook geen voorrijkosten, daarbuiten vraag ik een kilometervergoeding. De kwaliteit van mijn dienstverlening zit hem in het persoonlijke contact. Ik kan veel telefonisch oplossen, of via Skype of Google Hangouts, ik kan ook op afstand op de computer zaken onderzoeken, maar ik kom ook graag bij u thuis.

Advies of uitvoering
Ik geloof sterk in zelfredzaamheid en mijn ondersteuning zal om die reden vaak gericht zijn in het aanleren van vaardigheden, zodat mijn klant in de toekomst zelf aan de slag kan met de vaardigheden die in mijn aanwezigheid zijn opgebouwd. Maar voor wie daarvoor geen tijd of zin heeft kan ik uiteraard uitvoerend ingeschakeld worden. Dus wie bijvoorbeeld samen met mij een Twitteraccount heeft aangemaakt, kan daar zelf mee aan de slag, maar ik kan indien gewenst hier ook uitvoering aan geven, door tweets te plaatsen, mensen te (ont)volgen, of buzz te creëren.

Een selectie uit mijn aanbod:

Bekijk ook mijn portfolio voor de door mij gemaakte websites.

 • een veiligheidsanalyse van uw PC, laptop of Mac
 • installatie van programma’s op zowel de Mac als op computers met Windows
 • instellen van mail-, productiviteits- of cloudapplicaties op smartphones (bv. iPhone, Android of Windows Phone)
 • analyseren en vaak oplossen van netwerk- of computerproblemen
 • hulp bij instellen van programma’s, zoals Outlook, Word, Excel
 • hulp bij aanmelden, onderhouden en uitbouwen van sociale media, zoals Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Hyves, etc.
 • website-onderhoud, bijhouden sociale media als Twitter, Facebook, weblogs, Google+, etc.
 • assisteren bij overstap naar Cloud-based software/freeware
 • hulp bij het vergroten van productiviteit, handigheidjes
 • het maken van presentaties in bijvoorbeeld Powerpoint of Prezi
 • omzetten van mindmaps naar tekst en andersom
 • uitwerken van aantekeningen, schrijven van jaarverslagen of brochures
 • vormgeving, drukwerkvoorbereiding, offertering
 • in gesprek met doelgroepen wensen en ideeën verzamelen en deze uitwerken in een gewenste vorm
 • schrijven of redigeren van stukken, weblogs, artikelen, brochures, websiteteksten, etc.
 • coaching en advies op het vlak van communicatie en/of leer- en ontwikkelingstrajecten, bv bij het volgen van onderwijs

Microworkshops
Speciaal voor die mensen die meer willen weten over bepaalde onderwerpen geef ik microworkshops, voor maximaal twee personen, over diverse onderwerpen. Door in klein gezelschap te leren over bepaalde onderwerpen is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en maatwerk, en deze workshops geef ik zo nodig gewoon thuis, achter de eigen computer. Een greep uit de onderwerpen is:

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Apps
 • Productiviteit op tablet of smartphone
 • Mindmaps
 • Eenvoudige fotobewerking
 • Etc…

Voor al deze workshops is geen enkele voorkennis noodzakelijk, als het nodig is, begin ik graag bij de basis.