IMG_4032

Ik ben Jaco de Kruijf, 41 jaar en vader van twee dochters. Ik woon al vijftien jaar in Leiden en heb door de hele Randstad gewerkt. Mijn hobby’s zijn fotografie, internet, lezen, wandelen, reizen en museumbezoek en zoals mijn introductietekst al verraadde: ik help graag mensen.

Ik werk al vanaf begin jaren negentig met computers met internet, en als zoon van een (universitaire) internetpionier en een kunstenares die niet veel met computers heeft, ben ik al van jongs af aan bewust van het feit dat er uiteenlopende houdingen bestaan tegenover techniek, computers en nieuwe ontwikkelingen. Als oud-collega van mensen in diverse branches heb ik hen altijd geholpen met hun computer als zij iets nieuws wilden leren of als iets niet lukte. Ik heb collega’s geassisteerd in het opzetten van een Twitter-, Facebook- of Linkedin-account, maar heb ook geadviseerd in het schrijven van projectvoorstellen, en collegiaal gecoacht als zij problemen hadden op de werkvloer, of thuis. Ik denk graag met mensen mee, en kom altijd met goede adviezen en ideeën om iemand verder te helpen, of efficiënter en beter te werken.

Klik hier voor een beknopt CV
  • 2013: Adviseur bij Zorgbelang Zuid Holland
  • 2013: (invallend) ambulant begeleider van autisten en hun familie bij De Haardstee in Leiden
  • 2012: communicatiemedewerker bij LOC Zeggenschap in Zorg in Utrecht
  • 2009-2012: regioconsulent cliëntparticipatie en communicatiemedewerker bij het Landelijk Cliëntenforum Jeugdzorg in Utrecht
  • 2005-2009: coördinator educatieve activiteiten en huiswerkbegeleiding VO bij Swazoom in Amsterdam
  • 2003-2005: projectmedewerker jongerenparticipatie bij de Nationale Jeugdraad in Amsterdam
  • 2003-2004: coördinator huiswerkbegeleiding VO bij St. Welzijn de Baarsjes in Amsterdam
  • 2001-2006 en 2012-2013: archeotolk bij Archeon in Alphen aan den Rijn
  • 2001-2003: docent spijbelopvang bij De Witte Poort in Leiden

 

Neem vooral contact met mij op als u meer wilt weten, of een uitgebreid CV wilt ontvangen.