“Ik ben heel blij met je!”
Annemarie Koppenaal, mede-oprichter (Multicore)

“Jaco heeft een groot talent voor het ondersteunen van [..] diverse doelgroepen. Zijn communicatieve vaardigheden maken dat hij mensen zo kan begeleiden dat zij in hun eigen taal kunnen zeggen wat voor hen het meest van belang is. Hij doet dat op manieren die creatief zijn, zowel als het gaat om de vorm, de inhoud als ook om het vinden van wegen die maken dat het ‘voor weinig kan’. Hij hecht aan de kwaliteit van zijn werk en besteed daar veel aandacht aan. Hij is goed in staat gebleken beleidsmatige ontwikkelingen zo te verwoorden dat het begrijpelijk is voor de bezoekers van de website en de lezers van de schriftelijke informatie. […] Hij heeft een goed begrip van de leef- en denkwereld van de doelgroep waar hij voor schrijft.”

Yvonne van Gilse, directeur LOC Zeggenschap in Zorg, december 2012

“Jaco is een collega op wie je kunt bouwen. Snel reagerend, betrokken en zorgvuldig. Hij kan begrijpelijke teksten maken, goed aansluitend bij de doelgroep waarvoor hij werkt en heeft daarbij oog voor vormgeving en detail. En ook voor technische ondersteuning deskundig en geduldig!”

Hetty Jobse , collega bij Landelijk Cliëntenforum Jeugdzorg, december 2012

“In de afgelopen jaren heb ik Jaco leren kennen als een creatieve persoon die aansluit bij het verhaal van de ander en dat kan omzetten in woord en daad. Met een aantal steekwoorden is hij in staat nieuwbrieven en flyers te schrijven die leesbaar en uitnodigend zijn. Zijn houding en zijn ideëen zijn inspirerend, creatief en vernieuwend. Zij dragen bij aan een goed werkklimaat.”

Mariane van de Laar, directeur Landelijk Cliëntenforum Jeugdzorg, december 2012

“Jaco […] geeft blijk van zijn inzicht in wat nodig is voor het creëren van bewegingen en hoe verandering teweeg gebracht kan worden – altijd met respect voor de gevoeligheden en gevoelens van betrokken partijen. Allerbelangrijkst is dat ik Jaco een fijne persoonlijkheid vind om mee te werken; hij heeft oprechte interesse in mensen en is betrouwbaar.”

Carrie van der Kroon, collega bij de Nationale Jeugdraad, december 2012

“[Jaco] was altijd die collega die heel goed en constructief meedacht in vergaderingen, waar je terecht kon voor een goed gesprek en die ook daarin de (positieve) kritische noot niet schuwde. Jaco is oplossingsgericht en houdt niet van dralen: hij zal niet snel iets uitstellen tot morgen als het ook nog vandaag kan. Hij is inhoudelijk sterk en [..] is in staat om zowel leerlingen als collega’s snel en duidelijk zaken uit te leggen, zodat zij in staat zijn het de volgende keer zelf te kunnen. En gewoon een fijne vent om mee te werken!”

Alian de Jong, oud-leidinggevende bij Swazoom, januari 2013