2013-05-15 09.49.23 1In maart 2013 heb ik onder mijn contactpersonen een enquete verspreid om te kunnen peilen of mijn onderneming levensvatbaar zou zijn, en zo ja, wat klanten dan verwachten van mij en mijn diensten. Onder de inzendingen zou ik een zelfgebakken taart en een cadeaubon van €20 verloten.

In totaal 47 personen hebben de tijd en moeite genomen om mijn vragenlijst te beantwoorden, waarvoor ik hen allen zeer erkentelijk ben. Ik heb onschatbare informatie, tips en ideeën opgedaan uit alle ingevulde enquêtes, die ik heb verwerkt in een onderzoeksverslag (verkrijgbaar op aanvraag). Onder de inzenders heb ik met behulp van een random nummer generator een winnaar uitgekozen. De gelukkige winnaar van de prijzen is Jan Rebergen uit Utrecht, een zeer sympathieke en getalenteerde meubelmaker. Op 15 mei 2013 ben ik in zijn werkplaats op bezoek gegaan en heb hem de prijzen overhandigd, waarna wij een uiterst boeiend gesprek hadden over ondernemen, samenwerken, manieren van kijken naar dingen en nog veel meer.

Jan heeft een prachtige website en is daarnaast wekelijks op Archeon te zien als schrijnwerker in de middeleeuwen. Ik kan hem en zijn werk iedereen aanraden!